Meni

Veste, tudi Božiček gre vsake toliko na lepše. Tako kot se mi odpravimo na dopust, da zamenjamo lokacijo, spoznamo kak nov kraj ali ljudi, se tudi Božiček in gospa Božičkova rada odpravita na potep.

Letos sta se po pismih županje in prebivalcev odločila, da v decembru kar za tri tedne preselita svojo rezidenco v t. i. Črjanski raj, ki bo v decembru kakopak Božičkov raj. In ker sta Božiček in njegova gospa nenadkriljivo dobrodušni bitji, želita z božičnim čarobnim duhom, magijo in brezpogojno ljubeznijo kot z zlatim prahom posvetliti tudi praznike in srca vseh obiskovalcev.

Božiček, gospa Božičkova in vilini vas prisrčno vabijo, da jih obiščete v Črjanskem raju! Lahko le za kako urico, lahko pa z njimi preživite tudi cel vikend. Število mest ni neomejeno, zato pohitite z rezervacijo svojega.

Rezervirajte obisk

Cena doživetja: 15€/otrok, 10€/starš

  1. Božičkova hiša
  2. pri medvedku
  3. gora Peca

Brezplačno doživetje za družine iz Črne na Koroškem

Sreda, 20. 12. 2023 od 16.30 – 19.00

Najlepši spomin na Božič

BOŽIČKOVE VIKEND DOGODIVŠČINE

V sredo, 20. 12. 2023 bo za prebivalce Občine Črne na Koroškem doživetje v Božičkovem raju brezplačno od 16.30 – 19. ure. Prijavite se lahko do srede, 20. 12. 2023 do 12.00.

Ste kdaj že spali v Božičkovem domovanju ? Še ne? Sedaj imate edinstveno priložnost.

V Božičkovih vikend dogodivščinah bodo Božičkove vajenke in Božičkovi vajenci doživeli najtoplejši božični duh. V čudovitem ambientu Božičkovega raja bo potekalo eno najpristnejših božičnih doživetij, ki jih otroci ne bodo nikoli pozabili. Božiček in njegovi pomočniki bodo pričarali izjemno praznično dogodivščino, s številnimi delavnicami, zimskimi radostmi in drugimi spremljevalnimi dogodki.

Božičkov tabor je primeren za otroke od 6 -12 let.

Prihod Božičkovih pomočnikov v Božičkov raj je v petek, od 16.00 – 18.00 ure, odhod v nedeljo med 16.00 in 18.00 uro.

Vikend Božičkova dogodivščina vključuje bivanje, 5 obrokov, izvedba dejavnosti in delavnic, mentorstvo, varstvo, material za delavnice, obisk Božička in obdaritev.

Cena Božičkovega tabora je 139,00 za otroka.

BREZPLAČNA PRIJAVA

Po prijavi vas bomo kontaktirali in uskladili podrobnosti.