Meni

Ustvarjalne delavnice

Voden ogled Črne z lučkami je edinstvena izkušnja, ki vabi udeležence, da odkrijejo čarobnost praznične vasice Črna. Pod vodstvom lokalnih vodičev bodo obiskovalci raziskali osvetljene ulice, uživali v praznični okrasitvi ter doživeli čarobno vzdušje, ki ga ustvarjajo lučke. Pustolovščina, ki razkriva poseben čar prazničnega vzdušja v Črni.

Iskanje Božičkovega in Tjanovega zaklada

Iskanje Tijanovega zaklada je vznemirljiva dogodivščina, ki vabi udeležence na raziskovanje skrivnostnih kotičkov, sledenje namigom in reševanje ugank. Z igro skrivalnic, ki jih je pripravil Tijan, bodo udeleženci doživeli razburljiv lov na zaklad, poln presenečenj in zabave. Pustolovščina za vso družino, ki združuje raziskovanje in skupinsko sodelovanje.

Pisanje pisem Božičku

Božičkov dan za objem” je priložnost, da v prazničnem duhu delite tople objeme in ljubezen s svojimi najbližjimi. Preživite dan z izmenjavo nežnih trenutkov, skupnim ustvarjanjem prijetnega vzdušja ter uživanjem v medsebojni bližini. Praznujte Božič s poudarkom na ljubezni in objemih med družino ter prijatelji.

Sankanje

Božičkovo sankanje je prijetna praznična aktivnost, ki vabi vse generacije, da se podajo na sankanje v duhu praznične zabave. Doživite radost zimskih radosti, ko Božiček vabi otroke in odrasle na sproščeno sankanje po belih pobočjih ter ustvarjanje nepozabnih trenutkov v zimskem čarobnem okolju.

Grajenje snežnih mož

Voden ogled Črne z lučkami ponuja edinstveno priložnost za doživetje čarobnosti praznične vasice. Udeleženci bodo deležni vodenega ogleda, ki jih bo popeljal skozi osvetljene ulice in trg, kjer bodo občudovali praznično okrasje in se prepustili čarom lučk. Odkrijte skrito lepoto Črne v prazničnem sijaju.